Categories: Genel

Lenovo Fan Değişimi

Bilgisayarlarımızı uzun süre kullandığımızda ısınabilir. Bu ısınma sorunu bilgisayardaki soğutucu fanlar ile giderilir. Eğer soğutucu fanlar olmazsa bilgisayarımızda aşırı ısınma sorunu ve ısınmadan kaynaklı donanım arızaları ile karşı karşıya kalabiliriz. Teknik servisimiz Lenovo Fan Değişimi işlemleri ile bilgisayarınızın ısınma sorununa hızlı ve kalıcı çözüm üretmektedir.

Lenovo Fan Değişimi ve Bakımı

Laptop bilgisayarlarımızın fanlarına düzenli aralıklarla bakım yapmamız gereklidir. Çünkü bilgisayarımızın içinde biz göremesek de tozlar birikir. Bu tozlar fanlara ve donanımlara yapışır. Eğer bakım yapılmazsa ısınma sorununa sebep olacaktır. Teknik Servisimizde Lenovo Fan Bakımı işlemleri yapmaktayız. Fakat bu bakımlar yapılmazsa fanların arızalanması ile karşı karşıya kalabilirsiniz. Bilgisayarınızın herhangi bir darbeye maruz kalması da fazlarınızın arızalanmasına sebep olabilir. Teknik servisimizde bir çok bilgisayar için yedek parça stoklarımız mevcuttur.

Arızalı bilgisayarlarınız için her türlü bakım, tamir, temizlik, onarım ve parça değişimi işlemi yapıyoruz. Yaptığımız işlemler için sizlere altı ay civarında garanti süresi veriyoruz. Bu süre içinde herhangi bir sorun ile karşı karşıya kalırsanız sizlere tekrar yardımcı oluyoruz. Bilgisayarlarınızı teknik servisimize elden teslim edebilir veya anlaşmalı olduğumuz kargo firmalarından ücretsiz gönderim yapabilirsiniz.

Bilgisayar Fanlarına Nasıl Bakım Yapılır?

Lenovo Fan Değişimi ile uğraşmak istemiyorsanız, teknik servisimizde düzenli olarak fan bakımı yaptırabilirsiniz. Fan bakımı ile bilgisayarınızda daha az sorunlarla karşılaşırsınız. Teknik servisimizde fan bakımı işlemlerini şu şekilde yapıyoruz:

  • Öncelikle laptopun tüm parçaları sökülür.
  • Fan bloğu laptoptan çıkarılır ve önünde biriken tozlar temizlenir.
  • Fan bloklarının temizlenmesi ve yağlanması yapılır.
  • İşlemci, ekran kartı ve diğer donanımlardaki termal macun temizlenir. Kaliteli termal macun ile yenilenir.
  • Laptopun diğer kısımlarında biriken tozlar da fırça yardımı ile temizlenir.
  • Sökülen tüm donanımlar dikkatlice yerine yerleştirilir.
  • Son olarak monte işlemleri tamamlanır ve sıcaklık testleri yapılır

Teknik servisimizde yaptığımız bir çok işlemler web sitemizin blog yazılarında mevcuttur. Detaylı bilgi almak ve hizmet talebi oluşturmak için bizimle iletişime geçin. İletişim sayfamızda bize kolayca ulaşabileceğiniz mail adresimiz ve telefon numaramız mevcuttur.

Lenovo Servis

Lenovo marka dizüstü ve masaüstü bilgisayarların bakım onarım ve yedek parça değişim işlemlerini yapmaktayız. Lenovo laptop servisi teknik bilgilendirme yazıları yazarak, kullanıcıların bilinçli bir şekilde bilgisayar kullanmalarını sağlamaktadır.

Recent Posts

Lenovo Laptop Format Atma

İşletim sistemini sıfırlayarak cihazınızı başlangıç durumuna getirmenin yoludur. Lenovo laptop format atma, sistem hatalarını düzeltmek,…

5 gün ago

Lenovo Bilgisayar Şarj Olmuyor

Kullanıcılar için yaygın ve can sıkıcı bir sorundur. Lenovo bilgisayar şarj olmuyor sorunu birkaç farklı…

3 hafta ago

Lenovo Laptop Ekran Tamiri

Cihazınızın görüntüleme kalitesini ve işlevselliğini etkileyen sorunları gidermek için önemli bir süreçtir. Laptop ekranları, fiziksel…

4 hafta ago

Lenovo Kablo Değişimi

Lenovo marka bilgisayar veya mobil cihazların şarjı bozulduğunda yapılır. Veri transferi veya bağlantı işlevlerini yerine…

5 ay ago

Lenovo Soket Değişimi Nedir?

Güç veya veri bağlantı noktalarından biri, fiziksel zarar almışsa değişim gerekir. Bu işleme Lenovo soket…

6 ay ago

Lenovo Port Değişimi Nedir?

Bağlantı noktalarının, kullanılmaz hale gelmesi durumunda değiştirilmesine Lenovo port değişimi denir. Cihazın bağlantı özelliklerini geri…

6 ay ago