Categories: Genel

Lenovo Laptop Bakım

Bilgisayarlarımız hayatımızın bir çok alanında işlerimize yardımcı oluyor. Özellikle laptop bilgisayarlar kolay taşınabildiği için sürekli yanımızdadır. Bir çok işimizi hallettiğimiz laptop bilgisayarların bakımı önemlidir. Lenovo Laptop Bakım hizmetlerimizle bilgisayarınızın performansını artırıyoruz.

Lenovo Laptop Bakım Neden Önemlidir?

Günümüz piyasasında yeni bir laptop bilgisayar almak bizi zorlayabilir. Bu yüzden kullandığımız bilgisayarların bakımlarına dikkat ederek uzun yıllar kullanabiliriz. Laptop Bakım ve Onarım işlemleri ile teknik servisimiz size yardımcı olmaktadır. Fakat bu işlemleri kendimiz yapmamız tehlikeli olabilir. Mesela fan temizliği yaparken başka bir donanıma zarar vermemiz veya yanlış temizlemek başka arızalara sebep olabilir.

Bakım ve onarıma ihtiyacı olan bilgisayarınızı teknik servisimize elden teslim edebilir veya anlaşmalı olduğumuz kargo firmalarından ücretsiz gönderim sağlayabilirsiniz. Bilgisayarınız için önce isteklerinizi dinliyoruz ve arıza tespitleri yapıyoruz. Gerekli işlemler için sizi bilgilendiriyoruz ve onayınızı alıyoruz. Daha sonra profesyonel ekibimizle işlemleri titizlikle yapıyoruz. Yaptığımız işlemler için sizlere altı ay civarında garanti süresi veriyoruz. Bu sürede karşılaştığınız sorunlar için sizlere tekrar yardımcı oluyoruz.

Laptop Sağlığını Korumak İçin Yapılması Gerekenler

Lenovo Laptop Bakım için sizlerin yapacağı basit şeylerle bilgisayarınızı uzun süre kullanmanız mümkün. Yapacağınız bazı şeyleri sizler için listeleyelim:

  • Bilgisayar ile işiniz bittiğinde mutlaka kapatın. Uyku moduna aldığınızda bilgisayar hala çalışır halde olur ve güç tüketir.
  • Bilgisayarı şarjda kullanmayın ve sık sık şarj etmeyin. Bilgisayara sürekli güç vermeniz voltaj sorunlarına sebep olur ve donanımlara zarar verebilir.
  • Bilgisayarınızda gereksiz olan uygulamalar, dosyalar, programlar ve diğer şeyleri silin. Böylece daha fazla depolama alanınız olacak ve bilgisayar hızlanacaktır.
  • Bilgisayarınıza güvenli bir antivirüs programı kurun. Bazen indirdiğimiz uygulamalar, programlar ve dosyalar virüs içerebilir.
  • Bilgisayarınızın içini düzenli aralıklarla teknik servislerde temizletin. Zamanla tozlanmadan kaynaklı ısınma sorunları yaşayabilirsiniz.

Lenovo Teknik Servisimizde bilgisayarlara yapılan bir çok işlem hakkında blog yazılarımız mevcuttur. Laptop bilgisayarlarınız için her türlü bakım, onarım, tamir ve parça değişimi hizmeti veriyoruz. Sizde güvenilir ve profesyonel bir hizmet arıyorsanız bizi tercih edebilirsiniz. Web sitemizin iletişim bölümünde telefon numaramız ve mail adresimiz yer almaktadır.

Lenovo Servis

Lenovo marka dizüstü ve masaüstü bilgisayarların bakım onarım ve yedek parça değişim işlemlerini yapmaktayız. Lenovo laptop servisi teknik bilgilendirme yazıları yazarak, kullanıcıların bilinçli bir şekilde bilgisayar kullanmalarını sağlamaktadır.

Recent Posts

Lenovo Laptop Format Atma

İşletim sistemini sıfırlayarak cihazınızı başlangıç durumuna getirmenin yoludur. Lenovo laptop format atma, sistem hatalarını düzeltmek,…

5 gün ago

Lenovo Bilgisayar Şarj Olmuyor

Kullanıcılar için yaygın ve can sıkıcı bir sorundur. Lenovo bilgisayar şarj olmuyor sorunu birkaç farklı…

3 hafta ago

Lenovo Laptop Ekran Tamiri

Cihazınızın görüntüleme kalitesini ve işlevselliğini etkileyen sorunları gidermek için önemli bir süreçtir. Laptop ekranları, fiziksel…

4 hafta ago

Lenovo Kablo Değişimi

Lenovo marka bilgisayar veya mobil cihazların şarjı bozulduğunda yapılır. Veri transferi veya bağlantı işlevlerini yerine…

5 ay ago

Lenovo Soket Değişimi Nedir?

Güç veya veri bağlantı noktalarından biri, fiziksel zarar almışsa değişim gerekir. Bu işleme Lenovo soket…

6 ay ago

Lenovo Port Değişimi Nedir?

Bağlantı noktalarının, kullanılmaz hale gelmesi durumunda değiştirilmesine Lenovo port değişimi denir. Cihazın bağlantı özelliklerini geri…

6 ay ago