Categories: Genel

Lenovo Laptop Ekran Değişimi

Laptop ve notebook bilgisayarlarımızın başına gelen en yaygın arızalardan biri de ekran arızasıdır. Bilgisayar ekranının arızalanmasının birçok sebebi olabilir. Eğer bilgisayarınızda ekran değişimi işlemi yapmanız gerekiyorsa Lenovo Laptop Ekran Değişimi hizmetimizden faydalanabilirsiniz.

Lenovo Laptop Ekran Değişimi Hizmeti

Laptop ve notebook bilgisayarlarımızın ekranı ufak bir darbe sonucu kırılabiliyor. Bilgisayarın çerçevesi ve iç kısmındaki tamponlara rağmen bu durumu maalesef yaşayabiliyoruz. Bazen de bilgisayara sıvı temasından kaynaklı ekran arızası da olabilir. Bilgisayara sıvı temas etmesi sadece ekrana değil, diğer donanım birimlerine girdiğinde oksitlenme yaparak bilgisayarı çalışamaz hale getirebilir. Bu durumda ilk yapmamız gereken bilgisayarı kapatmak ve ters şekilde tutmaktır.

Teknik servisimizde arızası ne olursa olsun her bilgisayar için tamir, onarım ve orijinal parça değişimi yapmaktayız. Ekimizde bu konuda uzman ve deneyimli kişiler çalışmaktadır. Bilgisayarlarınızı bize anlaşmalı olduğumuz kargo firmaları ile ücretsiz gönderim sağlayabilirsiniz.

Bilgisayardaki Ekran Arızaları

Lenovo Laptop Ekran Değişimi gerektirebilecek diğer durumları şu şekilde listeleyebiliriz.

  • Siyah Ekran: Bilgisayardaki bazı donanımların hasar görmesinden kaynaklanan bir sorun olabilir. Bu durumda teknik servise gitmeniz gerekmektedir. Veya harici kablonuz yanlış girişe takılmış da olabilir. Bu durumda kabloyu çıkarıp başka bir yere takmayı deneyin.
  • Renk Solması: Genelde bu sorunun çözümü basit olmaktadır. Eğer ekran kartında herhangi bir arıza yoksa, ayarlardan bu sorun rahatlıkla giderilebilir.
  • Ölü Pikseller: Bunun tespiti için önce ekrandaki arızanın  ölü piksel mi yoksa sıkışmış piksel mi olduğunu anlamanız gereklidir. Sıkışmış pikseller ekranda kırmızı, yeşil ya da mavi olarak görünür. Ölü piksel sorununda ise yalnızca siyah görünür.
  • Mavi Ekran: Bilgisayar kurulurken bazen doğru bir şekilde kurulmamış olabilir. Bu yüzden eksik veya hatalı dosyalar bilgisayarımızda kurulu olabilir. Bu da bize mavi ekran hatası verir. Bilgisayar iç donanımsal hatalardan da kaynaklanabilir. Bunun için teknik servise başvurunuz.

Lenovo Ekran Tamiri ekibimiz bilgisayarınızdaki her türlü arıza, bakım, onarım, bakım, temizlik, tamir ve orijinal parça değişimi işlemleri için hizmet vermektedir. Web sitemizin iletişim sayfasında bulunan telefon numaramız ve mail adresimizden bizimle irtibat kurabilirsiniz.

Lenovo Servis

Lenovo marka dizüstü ve masaüstü bilgisayarların bakım onarım ve yedek parça değişim işlemlerini yapmaktayız. Lenovo laptop servisi teknik bilgilendirme yazıları yazarak, kullanıcıların bilinçli bir şekilde bilgisayar kullanmalarını sağlamaktadır.

Recent Posts

Lenovo Laptop Format Atma

İşletim sistemini sıfırlayarak cihazınızı başlangıç durumuna getirmenin yoludur. Lenovo laptop format atma, sistem hatalarını düzeltmek,…

5 gün ago

Lenovo Bilgisayar Şarj Olmuyor

Kullanıcılar için yaygın ve can sıkıcı bir sorundur. Lenovo bilgisayar şarj olmuyor sorunu birkaç farklı…

3 hafta ago

Lenovo Laptop Ekran Tamiri

Cihazınızın görüntüleme kalitesini ve işlevselliğini etkileyen sorunları gidermek için önemli bir süreçtir. Laptop ekranları, fiziksel…

4 hafta ago

Lenovo Kablo Değişimi

Lenovo marka bilgisayar veya mobil cihazların şarjı bozulduğunda yapılır. Veri transferi veya bağlantı işlevlerini yerine…

5 ay ago

Lenovo Soket Değişimi Nedir?

Güç veya veri bağlantı noktalarından biri, fiziksel zarar almışsa değişim gerekir. Bu işleme Lenovo soket…

6 ay ago

Lenovo Port Değişimi Nedir?

Bağlantı noktalarının, kullanılmaz hale gelmesi durumunda değiştirilmesine Lenovo port değişimi denir. Cihazın bağlantı özelliklerini geri…

6 ay ago