Lenovo Teknik Servis

Lenovo Teknik Servisi Destek Hizmetleri

Notebook Anakart Onarımı

Anakart, bilgisayarların birimler arası iletişimini sağlayan ana yapısıdır. Üzerinde cihazın en önemli bileşenlerini taşır ve onlara zemin oluşturur. Anakart tamiri gerektiren durumlardan birkaçı; sıvı temasıyla oluşabilecek arızalar, chipset arızaları, adaptör ve bataryadan oluşabilecek arızalar, biostan kaynaklanan arızalar, düşme ve darbe gibi durumlarda oluşabilecek arızalardır.

Lenovo Teknik Servisi ile Anakart Onarımı

Anakart tamiri için profesyonel bir teknik servisden yardım almanız gerekir. Evde yapılan tamir işlemlerinde oluşabilecek hatalar hem size daha fazla masraf çıkarabilir hem de çok fazla zaman kaybı yaşayabilirsiniz.

Lenovo Teknik Servis Notebook Bakımı

Notebookların verim kaybı yaşamamaları ve en yüksek performansta kullanılabilmeleri için bazı periyodik bakımlara ihtiyacı vardır. Biz bunları yazılımsal ve donanımsal olmak üzere iki farklı şekilde gruplayabiliriz. Yazılımsal bakıma örnek olarak notebookları formatlamayı verebiliriz. Donanımsal olarak fan temizliği, ekran bakım, klavye temizliği, işlemci için gerekli olan termal macun değişimi, ram temizliğini örnek gösterebiliriz.

Lenovo Teknik Servisi ve Laptop Bakımı

Notebooklar yapı olarak hassas cihazlardır. Kullanımında dikkat edilmesi gereken bazı hususlara dikkat edilmesi gerekir. Özellikle yatak, koltuk gibi yumuşak zeminlerde kullanımından kaçınılması notebookunuz için daha iyi bir seçenek olacaktır.

Evinizde notebook bakımı, temizliği işlemlerini uygulamak hem fazlasıyla zaman kaybı hem de risklidir. Cihaz söküp birleştirirken yapacağınız en ufak hata daha büyük arızalara sebep olabilir. Bundan dolayı Lenovo Teknik Servisi sizlere hizmet vermekten mutluluk duyar.

Lenovo LCD Ekran Değişimi

Notebookların en hassas parçalarından biri de şüphesiz ki lcd ekranlarıdır. Gelecek darbelere en açık, kırılmalara en elverişli noktasıdır. Lcd ekran arızaları genelde sıvı teması, darbe-düşme sonucu kırılma, ölü piksel problemi, ekranda renk değişimi ya da çizgi oluşumu şeklinde görülür.

Lenovo Teknik Servisi ile Ekran Değişimi

Ekran onarımı çok mümkün olmamakla birlikte değişimleri gerekir. Lenovo servis olarak notebooklarınızın lcd ekranların garantili bir şekilde değişimlerini sağlıyoruz. Ekran değişimlerinde servisimiz 2 yıl garanti vermektedir.

Kablo/Soket/Port Değişimi

Kablo/Soket/Port Değişimi

Çok sık karşılan sorunlardan olan kablo/soket/port arızaları önemsenmediği takdirde ilerki dönemlerde daha büyük arızalara sebep olabilir. Değişimi ya da tamiri diğer parçalara göre hızlı ve ekonomiktir. Genelde arızalanmaları durumunda garanti kapsamına girmezler.

Notebook Fan Değişimi

Lenovo kullanıcılarının en büyük problemlerinden biri de notebook fanlarının çok hızlı ve sesli çalışması. Notebook fan sistemleri bilgisayarınızın aşırı ısınmasının önüne geçer. Periyodik olarak notebook fanlarınızın da bakım ve temizliğe ihtiyacı vardır. Cihazınız da yaşadığınız ısınma ve yavaşlama probleminin sebebi fanınızın tozlu ve kirli olması olabilir. Hem notebooklarınızın ömrünü uzatmak hem de performansını düşürmesini önlemek için düzenli olarak bakım görmesi gerekir.

Lenovo Teknik Servisi ile Fan Değişimi

Notebooklar yapı olarak hassas cihazlar oldukları için evde yapacağınız bu uygulama esnasın yapacağınız en ufak hata daha büyük ve masraflı arızalara sebep olabilir. hem cihazınızın garantili bir şekilde onarılması hem de zamandan tasarruf edebilmek için siz de Lenovo markalı cihazlarınızın fan bakım, onarım ve tamiri için Lenovo teknik servisimizi tercih edebilirsiniz.

Menteşe Değişimi

Menteşeler lcd ekranı kasaya bağlayan parçalardır. Ekranın düzgün bir şekilde açılıp kapanmasını ve sabit durmasını sağlar. Sertçe ekranın açılıp kapanması, darbe, düşme, menteşelerin eskimesi durumunda menteşe tamiri gerekebilir. Uzun süreli tamir edilmeyen menteşeler notebook kasanızda ve ekranınızda hasar oluşturabilir.

Lenovo Teknik Servisi ile Menteşe Değişimi

Notebook menteşelerinin kırılması bilgisayarınızın ekranını açarken çıt çıt ses gelmesi, ekranın geriye veya öne doğru düşmesi, sallanması gibi belirtilerle ortaya çıkar. Kırılan, çatlayan, sertleşen menteşeler kolayca değiştirilebilirler.

Notebook Klavye Onarımı

Notebooklarımızda tehlikeye karşı en açık yerlerden biri şüphesiz ki klavyelerdir. Araya giren toz, kir ve yiyecek kırıntıları klavyenin verimini düşürerek zamanla arızalanmasına sebep olabilir. Periyodik olarak bakım ve temizliği gerekir. Sıvı teması, tuşların yerinden çıkması, tuşların komutu almaması genel olarak klavye tamirlerinin sebepleridir.

Lenovo Teknik Servisi ile Klavye Değişimi

Klavyenizin tüm tuşlarının komut almaması durumunda klavye kartında veya klavye ile anakart arasında arıza oluşmuş olabilir. Tek tuş değişimlerinde de dikkat etmek gerekir. Özellikle tuşların altında bulunan hassas tırnaklara zarar verilmesi durumunda onarımı yapılamamaktadır.

Lenovo Notebook Upgrade

Zaman geçtikçe her notebookta verim ve performans kaybı olacaktır. Upgrade işlemleri bu noktada devreye girer. Upgrade işlemleri denilince akla ilk gelen bilgisayar donanımları işlemci, bellek ve ekran kartıdır. Notebook kullanım alanlarına göre upgrade yapılan donanım parçaları da değişiklik gösterebilir.

Lenovo Teknik Servisi ile Upgrade

Upgrade ileri teknik bilgi ve uzmanlık gerektiren bir işlemdir. Bilgisayara uyumlu parçayı araştırmak, bulmak ve gerekli işlemlerin profesyoneller tarafından yapılması gerekir.

Notebook Kasa Değişimi

Bilgisayarın en önemli donanım parçalarını içinde bulunduran kasa; hasar görmesi durumunda onarımı için iyi bir işçilik gerekir. Cihaz tüm donanım parçalarına ayrılarak hasarlı olan bölgeye özel bir onarım şekli uygulanır.

Lenovo Teknik Servisi ile Kasa Tamiri ve Değişimi

Darbe, düşme, menteşe sertleşmesi, dış yüzey eskimeleri notebook kasasının hasar almasına neden olur. Kasa hasraları çoğunlukla kullanıcı hatalarından kaynaklanır.

Lenovo Teknik Servisi

Lenovo Teknik Servisi olarak yazılımsal ve donanımsal her türlü sorununuza teknik destekte bulunuyoruz. Tamir olan cihazlarınızı eğer servisimize kendiniz getirmişseniz adresinize ücretsiz kargo yapıyoruz. Lenovo marka tüm yedek parçalara servisimizin E-ticaret sayfamızdan ulaşabilirsiniz.

Lenovo All In One PC Teknik Servis

Garanti dışı tüm bilgisayarlarınıza Yazılımsal ve donanımsal sorunlarına çözüm bulmaya çalışıyoruz. Tüm arızalı Lenovo bilgisayarlarınıza tecrübeli personellerimizle Tam donanımlı teknik laboratuvarlarımızda profesyonel hizmet sunuyoruz.

Lenovo Teknik Servis Laptop ve Masaüstü

Anakart tamiri için gelen tüm cihazlarınıza ücretsiz genel bakım yapıyoruz, Yedek parça temini konusunda uzman servisimiz ile en kısa sürede cihazınıız tamir etmek için çabalıyoruz, tamir sonrası altı ay garanti veriyoruz.

Lenovo Monitör Teknik Servis

Flöresan lamba arızası, devre arızası, soket arızası, buton  ve giriş çıkış port gibi donanımlarınız da oluşan tüm arızlara uzman personellerimiz ile çözüm bulmaya çalışıyoruz.